Tuesday, June 15, 2010

mendifferentiate

kenapekah kalau aslkan seseorg(perempuan) itu putih melepak..mmg akn dipandang cntikkkkkk je... kenape perlu mendifferentiate kan warne seseorg itu?  


saya tidak paham!!

Sunday, May 16, 2010

off to segamat

Sem ni aku tak dapat bercuti mcm org lain..huhu terlebih rajin nak amik short sem plak..tpi ape boleh buat..nak ringankan beban belajar..hahaha ayat....ape bole buat dah diri ni kurang pndai.. aku tgglkan seronok..tgglkan date..tgglkan segale bnde yang aku tggu2 yg nak dibuat time cuti ni hanyalah untuk mu whai cost accounting...
arghhhhhhhhhhh!!!!!  harap harap hidup kat sne selama sebulan ni tak byk msalah..biaselah pergi tempat org..
sdih..lepas habis je short sem.. trus start msuk sem 5.. tak dapat bercuti..kne perah otak sekering keringnye..
and die pon dah nak balik sarawak..tggu 6 bln untuk jumpe...tpi ends up..ntah la dapat ke tak jumpe die...sdih gile!!!!!!!!! bye bye.. im off to segamat..doakan aku selamat smpai..selamat tamatkan short sem dengan jayanya..and selamat balik ke serdang hebat..  =)

i will miss u mom dad brother's and sister's..
i will miss u my prince..
i will miss u my friend...
wish me luck ok.... muahhhhhh  =)



untuk parents abg razdmin saya..(Encik Rahim Bin Othman dan Puan Rosmawaty Binti Hj.Umar Ali)
Selamat Menunaikan Ibadah Umrah..Semoge Mendapat Umrah yang Mabrur..
Amin......






Saturday, May 15, 2010

weheee...kite dah tak pkai P lagi da..

wehooooo!!!! P dah habis!!!!!
BOLEH CABUT!!!
hahahaha






lepas sebulan renew baru nak update..
ngehehe

Wednesday, May 12, 2010

kisah lalat

get ready..set...gooo!!!

babe..harini kite tanned kan kulit smpai hangus ye..

yehaaaaaa kuda ku lari ggah berani!!!!
alamak!! terlepas..arwah la kwn kite..

lamenye!!! berak batu ke hape..

tadaaaa!~~~

ade ke lalat tinggi??




 Tgh bosan bosan aku pn jln jln la di blog org...last last drop by kat stu blog ni..mmg best gle la blog die..tak puas aku bace..gelak..ngeri..sume summenye ade...blog die lagi best dr cite kat tv yg tgh tgk aku skarang ni..last last tjumpe 1 babak mnarik lagi kreatif tahap gaban..klaka pon ade..huhu enjoy!!~~

nak keje tak?

haha kepade sesiape yang rase rase nak keje cuti sem ni..kalau korg ni berinnovatif kreatif lagi aktif..sile la apply keje kat ikea..but korg kne bwt cmni la dulu time intervivew..ngee!~~
selamat mencuba =)

Tuesday, April 20, 2010

cntik..




style

i want this!!!!! arghhhhhh


sony satio..whaaa nak nak


water camera..arghhh nak jgk!!

kasut lady gaga..sgt pelik tapi cntepp!! nak tapi takkn dapat..mahal la wehhh!!!


nak badan cm ni...sgt cntep..skarang dah gumuk =(


Thursday, April 15, 2010

cume sekejap je mse yg syg nak

syg dah cube jd yang terbaik..
syg dah cube pham abg..
syg dah cube mcm mcm...


syg minta maaf syg tak bole jd yang mcm abg nak... 



mcm mne nak hilangkan rse rindu... help me