Monday, December 28, 2009

sudah dibaik pulih







keadaan aku dah stabil skarang..
aku dah selamat menempuh keadaan kritikal..
syukur alhamdulillah..
sume dah dibaik pulih..

sihat

Friday, December 25, 2009

tahniah bwt rakanku..


tahniah icah ats tawaran untuk degree tu..
akhirnya kau dpt gak..kau mmg cerdik pintar..
aku kagum dgn kau..
tahniah rakan..

Thursday, December 24, 2009

Depressed.


im depressed. and really mean it

ape boleh buat

kalau mcm tu jalan hidup aku..
meraung?
menangis kua air mate drah pun takkn ubah pape..
ketawe smpai nak gle? lagilaaa org tak twu yg kte tgh sdih..
so ape perlu buat?
tde pe yg boleh dibuat klu dah nasib cmtu..
destiny is destiny..

ok la aku dah tde pe nak ditulis..
blog pun dah berhabuk..
mls nak update pape..
sebab tde bnde baru pun yg jdi dlm hdup aku yg boleh nak dkongsi..
nak g mati lah.. bye bye :))

Thursday, December 3, 2009

sad saddy saddest

only Allah knows how sad am i right now..
i wish i could sleep forever..
i wish i could back to the past..
i wish i live in the fairy tale..
i wish i could fly away..far far away...
i wish i doesn't exists...


how ungrateful am i..
but my head can't think in proper way..
i wish i was just nothing.

fear

Wednesday, December 2, 2009

only one month left

tak nak tak nak tak nak!!!!!!
lg sebulan je die ade kat sini..
ape aku nak bwt? tell me!! isk isk isk..
takut...:((




but im the one who sad...
he's not..

Tuesday, December 1, 2009

Mak Ayah saya phobia


Mak slalu marah..tp marah bersebab...aku ni jenis yg ssh nak denga ckp..so mak selalu bengang nga aku..sejak dua menjak ni mak selalu marah aku kalau keluar mlm..dulu mak tak mcm ni..mak akn call tanye nak balik pukul bape n klua nga spe je..
Tp skarang mak akn call n suruh balik cepat..lagi lagi klau aku keluar sorg..mak jadi mcm ni sbb dia phobia..awal tahun ni aku tak berape shat..ade stu hari tu aku nangis tak henti2 tnpe sebab..smpai lewat mlm, baru aku call mak(time tu aku kat rumah sewe)..mak dah cuak knape aku call nangis2 tapi tak boleh ckp ape2..hati aku sgt tak tenang tp tak tau kenape..nak dibwt cerite time aku call tu talian terputus..lagi la mak cuak..mak dah pkir bbkn..die igt aku kne tgkap nga org jhat..tersadai tepi jln sorg2 ptu ade org jht kepung ke..mak dah pkir cmtu...oleh itu mak dgn ayh pun sepantas kilat dtg kerumah sewe aku mlm tu..dlm pkul 12.45am..
Mak nga ayh sgt risau..jelas terpncar kat muke dorg perasaan cuak tak terhingge kerane risaukan aku..aku pun terpakse la pnteng kelas selame beberape hari dan berehat sje kat rumah..mak ayh bwk g jumpe ustaz..sbb ade org kate aku kene sampuk..ustaz tu kate plak aku ni lemah semangat..
Sejak dripade hari itulah mak sgt tak suke aku keluar mlm melebihi pkul 10..sbb die kate tiap kali aku keluar, mak nga ayh takkan sedap hati..dorg terlampau risaukan aku mak kate mak nga ayh dah phobia sejak daripade hari kjadian itu..selame ni aku tak thu..tp semlm aku borak2 nga mak..dan dengan kesempatan itu aku pun bertanye knape mak slalu marah klau k.long kua...mak pun jwbla..so skarang aku pun dah pham..mak pesan org perempuan ni lemah.. so kite kne pndai jage diri.. tp kak long ni mak tgk suke ikt kepale sendiri!!(hahaha mak marah cmtu)..
hehe mak saya marah saya sebab mak saya sayang saya..tpi saya ni degil n keras kepale!!  I need someone to guide me..someone who strong..who cared about me..who loves me..likes my parent  do..
i think i found him..:))
to my mum and dad
k.long syang mak ayh sgt!!muahh muahh k.long cube utk tak jadi degil.

Thursday, November 26, 2009

mengelirukan.menyusahkan..

cube anda amati gmba gmba ini..


adekah anda akan berhenti?
atau jalan?
mengelirukan bukan?
hahaha sebenarnye traffic light ni bengap sket..
die lambat pickup.



 
cube anda berade di situasi sipembeli..
malu gle tak igt la..adeke drve thru oder cmni?
hahahaha..tabah btol hati bdk ni..
mmg pelik..
tetapi hakikatnye...
bapak die drve kerete yg left handed drive..
tulaaaa kerete cmtu tak sesuai digunekan dimalaysia..
nasib ade smart tag..kalu tak cmne la die nak byr tol kankankan?




Friday, November 20, 2009

sunway lagoon here we come!!

20 nov 2009
sunway lagoon theme park


harini aku tamatkan sesi semester 3 dengan aktiviti yg pertame..pergi ke sunway lagoon!!!
wheeee syiokkkk...lagi lagi pegi dgn yg tersyang..beliau la yg mmbuat plan untuk g situ..siap amik cuti..
bertolak dari rumah pkul 8.30am..drve trus ke bandar sunway..sementare tuggu sunway lagoon buke..ktorg g breakfast kat mcd..tgu pnye tgu..tibalah mase untuk membeli ticket....itulah untungnye dtg awl..kami bole dikire org first jgk la yg masuk..hehe sronok..tpkannnnn aku kne marah..sbbnye semlmnye...................

aku: abg..jgn lupe taw bwk pe yg penting.
dia:  tak abg takkn lupe..
aku: alaaa abg tu slalu buat hal nnty adelah yg tertinggal tu
dia: tak la syg..abg komfem abg takkan tetinggal pape..
aku: kte tgk esok..(dgn nada agk sombong)

waaaaaa last last aku yg terlupe bende penting sebagai warge negare MALAYSIA..
aku lupe bawak IC...waaaaa aku kne marah nga dia..skarang ni sape yg suke bwt hal??
hahahaha buduh pnye jah..huhu sronok main itu ini dlm tu..ktorg amik yg 3parks..water,amusement,n scream park!!!! wooo rumah hantu die the best..syok syok..dia mnjerit jerit..haha aku rilek je..heee..
naek tomahawk..roler coster.. n mcm2 la kat park tu smpaikan mmg pnat habis mnjerit..huhu..pngalaman ni takkan aku lupekan..mmg the best...gmba mmg tde lah yg kat sunway lagoon..tau tau jela kan ssh nak angkut camera kehulu hilir..heeee tp ade gmba time dah nak balik..ktorg singgah jap kat sunway piramid untuk makan!! yummy..



yes!! aku hipokrit!! so what?



 
chentaku

Saturday, November 14, 2009

nakkkkkkk baby!!!

heee cumil la baby..nak.....bile la bole dapat(kawen pun tak lagi)adehh....
suke suke suke..
huhu sronok je dpt dukung baby..ni ha tgk la gmba ni..hehe



pye pye exam!!

weeeeeeehhooooooo hepy hepy hepy exam suda berakhir dengan selamatnya..
kepale suda ringan..tido pun dpt lene n tenang..
 sem ni aku suda cube sedaye upaye bwt yg terbaik(terbaik ke?)
hehehehe..hope tde la kesilapan lame berulang kembali..
whaaa sumpah pedih. sile la nikmati gmba gmba terakhir untuk semester 3 ni k..
Tema kami devil of the day!!






 

Tuesday, November 10, 2009

dia datang dan pergi

aku kenal kau tahun lepas
aku dah benci kau tahun ni
engkau lah manusia kejam yang tak kenang budi yg penah aku kenal.
aku menyesal sebab pernah berkawan dengan kau.


p/s: to someone that i hate soo much

Tuesday, November 3, 2009

xperia (x1) i want youuuuuu...!!!!!!

arghhhhh aku nak mnde ni..aku nak aku nak!!!!
nk color silver limited edition.....


you are so beautiful...

insan anonymous yg very annoying tahap gaban

Adelah seekor manusia ni...die sgt sibuk dlm hal hidup org...aku pon tak pasti die dtg dari planet mne..
tapi yg pasti die dah mnggangu hidup kawan baik aku ni..name die aiza..aiza rajen update blog...tibe tibe dtg lah insan ini yg tidak mmpunyai name sibuk berceritakan tentang agame kepade si aiza...tak slah nk beri nasihat..

Tapi die dah melebih lebih  la plak..mcm lah die tu tak pernah mmbuat dose..n lagi stu mcm lah die tu perfect sgt..n konfirm2 msuk syurge...yaAllah.. ade juge ye org yg mcm ni..actually die dengki tgk org  hepy...die tak hepy KOWT..alolololo ciannye die...ko dah ckup ke ilmu agame di dada?? ko psti yg ko takkan msuk nerake??

Terer la ko...ko patut jd ahli ulame la...bimbing org kejalan yg benar..tapi ko kne blajar dlu care nak bimbing org dgn betul..kang ko terajar AJARAN SESAT lak..huhuhu opss..ko tak patut nak caci maki org lah...u should think before u act..use ur brain wisely..or else u will looks like an idiot person..

bkn nak cari psl..tpi fikir lah sebelum cari psl nga org.
ustaz anonymous

Sunday, November 1, 2009

inglourious basterds

saturday
31 oct 2009
the curve damansara
3.30pm until 10.30pm
a day out with my huuby:))

Smpai2 je kat the curve truz g cineileissure g beli ticket wyang..sementare tggu nak tonton wyang kami berjln jln sekitar flea market disane..
byk barang yg menarik harini..kat laundry ade perlawanan bola sepak..bole kire ramai gak la manusia yg g..aku lalu je..hehehe..lapa..igt nak mkn AYAM PENYEK..tapi ramai org beratur..mmg tak dpt la nak mkn mende tu..gle laku..last last ktorng bwt keputusan utk mkn Kenny Rogers je..
hehe ayam gak kankankan?
jd laa....

hehe tujuan utama nak tgk wyang..tetapi..cerite yg kami tgk tu tak lah menarik seperti yang kami sangke.
tgk iklan mcm best n klakar..
TETAPI cerita ini sgtlah lembap jln ceritanya..n part lucu hanyalah sgt sedikit..sgt mmbosankan..
dah habis menonton..kami lepak jap..dia nak smoke..so duk lua tgk tgk org..
gaye dorg..mcm mcm gelagat..terkene lak mlm tu mcm dorg smbut halloween..byk lah hantu hantu yg berkeliaran dgn costume yg mnarik gak..make up yg mnakutkan...huuuuu..
..


haha aku snap time die tgh bcakap..
hahahaha


bwt muke je..




putera hati saya..muahhhh

Thursday, October 29, 2009

final final final examination.

knapelah ko dtg time time ni?
ko twu tak yg aku nih bengap?
ko igt aku bole jwb sume suklan ko?
knapelah lecturer bwt ko ssh utk aku jwb?
ko twu tak aku takut untuk failed lagi?
dah ckup tersikse hidup aku ko bwt twu tak?
tak bole ke dunie nih tak pyah ade exam?
tapi nnty sume rakyat jd bodoh la kan?exam penting..tp kdnag2 utk org yg mls mcm aku ssh la nak jwb.
izzah tlong lah study..please jgn la mls mls lagi dah...ko nak susah skarang ke..sush nty?
aku rase aku nak ssh skarang..(SO STUDY LAH WAHAI IZZAH oiiiii!!)..

Tuesday, October 27, 2009

katenye




Hey
ingin aku menatap wajahmu
ku pandang potret indahmu
memang itu tak cukup bagiku
hanya itu yang ku termampu

setelah sepurnama diperantauan
hari itu yang kita nantikan
berdengup kita pergi
melepas rindu yang terpendam

memang itu yang ku impi
impi miliki permata sepertimu
yang lama ku cari
cinta seperti mu
woo ooo woo ooo

kau punya kelembutan
punya perasaan sepertiku
oh bahagia diriku disampingmu

tapi dikau merajuk dihatiku
sentiasa indahlara dalam duka
hatiku tak henti-henti berkata
kau matang seorang wanita

jika usah wujud perkara mustahil
ku ingin bawa kau terbang tinggi
tempat yang indah tiada penghuni
kita bahagia dan menyanyi 





die kate lagu ni mcm kne je dgn die n aku..
tak tawu la..hee(aku perasan lebih)

Monday, October 26, 2009

Saturday, October 24, 2009

jiran seksyen5 mmg mcm lahanat

gile babi lah..smalam bdk rumah aku kene serbu dgn jiran yg gile..adeke dorg tuduh bdk umah aku bwk jntan msuk rumah??
hey sekali pun tak pernah la..knape la dorg boley bwt hal kat rumah org 2 3 pagi smate mate sbb dengki dgn ktorg? pkcik pkcik tu dah tua laa..tlong la cari alasan munasabah sket nak cari point..dorg tak puas hati ble check dlm rumah tu tkde jntan dorang bole plak tduh ktorg BERNIAGA KAIN depan rumah..depan rumah beb...aku ulang eyh..DEPAN RUMAH..


gile bodoh mcm babi..ape ktorg tkde keje laen hape?
assgnmnt pun kdang kdang tak sempat siap..nikan plak nak berniaga..hoii pkcik tua nak mampus...ko tuh jgn la nak cari pasal..ko sndri pun duk jauh dgn kwsan ktorg..mcm mne plak ko bole nampak ktorg berniaga..
haduhh nak pecah perut la aku gelak..tak ckup nga tduh ktorg berniaga..tduh plak ktorg curik kerete...woyhhh lahanatt mak bapak ktorg lah yg belikan kerete hape ktorg ni pape kdane ke nak curi curi nih??


hoyy nak tduh gne hotak lah jgn gune pungkok!! babi btol..sumpah aku tak puas hati..dah la kurg haja gle..
pkguard dr tmpat laen pun join dln serbuan kanak kanak cacat gile babi smalm..
suka hati je mncarut carut kat bdk umah aku smlm...kalau korg nak report polis..report lah..
nak bwk g mahkamah??haaa bwk bwk silekan..ktorg tak slah langsung.
woyhh baik ko duk umah bertobat la..esok luse nak mampos..tak pyah la tambah dose bwt fitnah..korag tu dah tua..nampak educated tapi BODOH MCM HANJING..
sekali lagi korg serbu rumah bernombor 14 jln 5b/7.. aku report polis!!! kte tgk spe yg berslh dlm hal ni okeh??




jgn igt korg tuh dah tue korg betol la...
perangai cam hanjing!!
 Damm Hurt



Friday, October 23, 2009

i hate it

serioushit aku Benci!!!

eh korang..KUIS kat ne aa?? jauh tak dari bangi??

Wednesday, October 21, 2009

pelik pelik pelik

haha ni dia gmba org pling aku sayang dengan aksi yg
bole dikatekan pelik la n ganjil.. same same kite saksikan.



ini mak saya dengan solekan ala ala mermaid laut.
tp npe mak senyum cmtu??



ok ini gmba satu



gamba dua. (yeay berjaya juge aku msuk)



 gamba tiga.(k.long..tlong tutupkan kotak ni)
haha ni dia akim adk bongsu aku..gemar bermain didlm kotak..ptu suh org tutupkan.





haaaaaa ni plak hubby aku..dgn care posing yg tersendiri..
ganjil bukan??
katenye dia pling market kat south africa.
hahaha haduiiii....

Friday, October 16, 2009

im soo sorry dear..


sory sory sory..syg mintak maaf sgt sgt..
syg slalu bwt hal ble jmpe abg...
arghhhhh aku nih bodoh!! org dah nak jmpe ko tak reti bersyukur..
asek je nak cari point nak tarik muke..
arghhh dah la hodoh ptu ade hati nak majuk la tarik muke la..
ksian die..hmmmm dpt awek bangang cm aku..die byk je sbar nga aku..
:(( syg mintak maaf..
Terime Kasih abg..for dating with me for the whole week..
i love you soo much..

kdang kdang benci jgk.

Korang suke tak kalau korg ade kawan yang bwt ssuatu diam2 blakang korg? k la contohnye korg suke kat sorg bdk ni diepon sibuk jgk nak suke. Tak perlu KOWT tarik perhatian lelaki yg kawan kau suke..tak rase mcm backstab ke? 


Tak sangke plak rupe2nye ko ni jenis yg lbih2..lelaki tu relax je..die pon mcm mls nak layan ko sgt..tu pon ko tak prasan lagi ke?hehe.. aku post mnde ni bkn utk diri aku sndri tp aku ksian tgk kwn kwn aku kne mkn dgn jnis kwn yg mcm ni..twu la ko bole blah..idaman ramai..tp blah aa nak rapat sgt nga ktorg..knapelah lelaki nih sukeeee sgt perempuan mcm ko? nak kate lawa biase je..nak kate baik takde baik mne pon..bruk gak pangai..


Lelaki ni pon stu hal laa suke ttipo dgn paras rupe yg KONON innocent..heyy korg tolong lah jgn terlampau memilih yg bajet sempurna..ktorg taklah bnci sgt kt die nih..just kekdng agk annoying jgk lah dgn prangai yg melentik die ble dpn lelaki..please lah tlong jd dri sndri..atauuuuuuu....Oh My God ntah ntah tu mmg dri ko??
ahhhhh shit..hahaha pathetic gle ko ni..laki pnye psl terjegil bjik mate ko nak gode..kalau ye pon jgn kawan sndri pnye crush pon kau nak sapu..tak perlu tunjuk yg engkau tu bole je kaut semue..ok fine ktorg tawu yg ko tu mmpu..dah dah la tu ehh..kdng2 nyampah gak..

sesiape yg terase tlonglah terase..hehe
and tolong lah berubah..tak semue org boleh terime prangai cmtu..
sory kalau kasar sikit..
aku twu aku kejam..tp disebabkan ade org bwt hal dlu lah bru aku post mnde ni..
harap memahami..

Thursday, October 15, 2009

kekasih juge ni.








Bila engaku jauh...





Sedapnya hati tidak jemu
Tak sabar bermanja
Hanya sehari tak bertemu
Macam selamanya
Rindukan tawamu
Yang menyegarkanku

c/o
Aku tersiksa dengan sendu
Bila engkau jauh
Bila terasa sentuhanmu
Aku terus sembuh

Aku bermimpi
Riang terbang
Pagi sampai senja
Cinta dihati

Sudah kembang
Untuk engkau saja
Tidur atau jaga
Rindu sentiasa
c/o
Aku tersiksa dengan sendu
Bila engkau jauh
Bila terasa sentuhanmu
Aku terus sembuh

Aku tak pernah bercinta
Sampai terbalik seluruh duniaku
Hanya satu yang kupinta
Jangan tinggalkan daku

Aku merayu oh kekasih
Belailah hatiku
Bilaku layu lagi sedih
Curahlah kasihmu
Kau dakaplah aku
Sembuhkan piluku
c/o
Aku tersiksa dengan sendu
Bila engkau jauh
Bila terasa sentuhanmu
Aku terus sembuh

Jika kau rasa sepertiku
Bila aku jauh
Biarlah dua jadi satu
Bersama selalu
Hanya kau dan aku...

sweet kan montage n lagu ni...
this song i dedicated to the prince of my heart!!!!yeay..













AHMAD RAZDMIN...
muuahhh muahhh muaahhhhhh i love u soooooooo muchi muchi..:))

hooooreyyyyy!!!!

yeay yeay kerje bhase arab aku dah siappppppp!!!!! hepy hepy hepy...haritu aku tnsion gle psl kerja bhase arab ni..mcm mcm masalah timbul..pnin gle lahh...tp hari ini aku berjaye mnyiapkannye brsme ahli kumpulan yg tak bpe aku knal sgt hahahah..tp dorg bestt tak sombong mcm ade group tu...gle ahh nyampah lak aku..
harini jgk aku berjaye mmbuat speaking test tampe ragu..hehe sbb mlm tu aku aiza qela dah mcm cri2 sket idea utk bwt speaking test tu...tp lege aku hnyelah utk 30% je..lagi 70% tak lepas lagi..20% utk test arab sbtu ni.. n lagi 50% adelah utk fnal yg aku mnjelang tak lame lagi..harap harap aku tak lah bangang mcm sem lepas..sdih dohh jdi mnusia pling bangang..haha buduh!!

Cerite psl harini..hehe aku jmpe die....heeee rindu gle.eventhough jmpe dari hari isnin hingga harini khamis..still rindu jgk..dah la tiap pgi die kjutkan smbhyang subuh..tiap pgi aku akn denga ringtone SKINHEAD FOR LIFE(ringtone yg di setkan utk die)haha..lagu tak best tp klu twu die yg call skrang ni lgu tu merdu plak..haha even lagu die agk mcm rock kot takpu hrdcore ntah la..aku tatwu psl lagu nih..ktorg lepak kat tmpat ktorg ngumpat..tgk sekeliling and die akn komfem bwt kan dialog utk org yg ade kat situ..even kucing yang lalu depan ktorg pun die akn bwt dialog...abg...abg..sekeh jgk la kang..

Harini die cte yg die bercakap dgn botol..huhu ksian lak..die praktikal kat kilang pepsi mmg byklah botol yg lalu lalang depan die..mcm2 dialog lah muncul antare die dgn botol tu..hahaha aku rase la die nih slah amek course..die boleh amek engineering but kne add course in directoring or pnulisan dialog..kankankan???..lagi stu hobi ktorg yg amat serupe..ktorg suke merapu.. papepun lah aku mmg syang gle kat die..sume summe syg syang huby syg...the end :))

Sunday, October 11, 2009

sehari dgn die..

Semalam rumah aku ade open house pgi2 aku da bgun tlong2 mak pe yg patut..menu thun ni mak bwt laksa dgn nasi briyani je..open house kali ni utk kwn2 adk je..die nak bwt khas tuk kwn2 die lak..aku nk ajk membe aku pon die tak ksi.huhh..tlong pnye tlong smpai la pkul 11..letih beb.. dah habis mnolong aku decide utk klua dgn huby syang aku..heee besh besh..rindu gle kat die!!!!hehe..die amek kat umah...ade dialog taw:
Abg : syg!! nak abg amek kt mne ni?
Aku : syg tak kisah..kat dpn umah pon tape..
Abg : boleh ke?
Aku : syg tak kisah..
Abg : tp abg goyang(cuak) la syg..
Aku : nak tkot pe nye..tpe..mak ayh syg tak kisah...(dgn pnuh knfiden)..
Abg : k la nty dah smpai abg tgklah cmne ea..(dlm prasaan cuak nye).
hahahaha last last aku yg x bg die amek dpn uma..mak ade..hehhe..aku lak yg tkot lelebih
ktorg pon bgerak lah kearah damansara utame..die ajk tgk wyang kat cineleissure..heee sonok sonok..
ktorg tgk cte PERFECT GATEWAY..tp wyang strt pkul 3.25..ade dlm 2jam lg nk strt..soo ktorg pun bjaln la disekitar The Curve..mkn subway..lpak situ ngumpat org smpai la pkul 3.15..hahaha tde kje len kan.. cte tu bole than la gak best..byk adegan yg unexpectable..korg kne tgk bru twu..hbis tgk wayng kami pun beransur pulang...mlm nak g braye umah ferd lak..heee best jgk sbb huby sy tman sy..die tman g nilai..seronoknyeeee harini...hbiskan mase stu hari dgn die dr pkul 11.30 smpai la pkul 12.15 heee..tp... die ade lg 2bln je kat sni..nty die blik blaja kat srawak..tgl aku kat sni rndu kat die..  :(( sdih...

Thursday, October 8, 2009

fitness test...

whaaaa penat penat penat..tak suke tak suke!!!!!
saket tulang temulang aku twu tak...adehhh

Wednesday, October 7, 2009

Ke Kelas seperti Biase

hari ni hari aku mule mcm biase..pgi2 husben call kjutkan smbhyang sbuh..ptu tdo balik..bgun pkul 9.30 tension aku denga alarm tone qela gle babi pnye annoying..hahaha adeke die set lagu pnyanyi lame WANN..mcm dangdut je..harini aku g klas sorg..sume housemate still terbongkang time aku nak g klas. huuu harini aku puase beb..dah 2hri..puase gnti nga puase 6 skali nak diet..pnat dohh denga org ngejek aku gmok..prut d pipi aduhai..nseb la dorg tu kwn..klu bkn kwn aku dah baling heels kat pale dorg bia belubang pale..hahaha.emmm harini klas strt 11am until 1pm spatutnye..but sir demam lak so bwt latihan suklan pekse thun lepas sket ptu klas dismissed..simple gle kan klas harini..bhase arab pun sme..bwt latihan sket gle ptu klas bersurai..whaaaaa sng je.heehee..tp esk is the very important day because......esok adelah hari aku yg paling pack dgn klas..ptu ptg esok ade fitness test lak tuh..aduiiiiii...dah lme tak bwt exercise nehh..tgk la cmne aku pengsan esk..isk isk


renung renunkan lah perkataan ni :))

Tuesday, October 6, 2009

jumpe kekasih hati!!



INI DIA PUTERA MAHKOTA HATI SAYA


harini lepas balik kelas trus balik umah..mcm biase bosan penat letih n ngantuk..then tetibe smpai la stu mssg 'syg harini jumpe tak'? wahhh hepy gle la.hilang sume keletihan n kengantokan..mmg aku tgh rindu die pun..mcm biase ktorg akn bjumpe pd 5.30pm kat tmpat rahsie ktorg..hehe..lepak2 bhan org tu mmg kije ktorg dptg hari..tp aku tak pnah jemu jmpe die..tiap hari rindu die..harini aku puase..die tman aku bbuke, ktorg mkn kat kfc je..die nak kete menan x-meal tp die oder mnde len..ptu tnye 'syg npe tak dpt kete menan.......' dah oder mnde len dpt la mnde len..dushh!!! haha harini lepak tak lame..die letih..die ngadu..tp aku g mrah die..ksian die..die diam je..senyum kat aku..die je yg pham aku..tahan nga pangai aku..ahmad razdmin syg sgt sgt syang abg..muuuahhhhhh..

Ini blog baru


haha blog lame pnye password aku dah lupe.try kat account helpers pon tak dapat jugak..sooo terpakselah aku bwt blog baru.  naseb la blog lame tak byk lagi aku post pape..bole la gnti nga yg bru ni..blog lame tu sgt sgt dah berhabuk..lame tak buka n jarang post pape pon kat situ..well im not the 'writing person' okeh..maybe blog ni tak byk post about ape yg aku tulis psl hidup aku..but byk fokus kepade the picture of my life..my family..my love life..n my beloved friends..heee:))