Saturday, January 30, 2010

abg razdmin kite demam..

hmmm tu laaaa blaja lagi jauh jauh...kalau demam kan susah..
dah la demam die bg plak hp kat kwan..hishh bwt org bengang je..org risau kat die..die rilek tido..
asal call, kwn die angkat..arghhh kan tak psl psl kne marah nga ibu singe..
abg bwt lagi cmni syg cepok pale kkuat..dah tahu tak sihat ade hati nak trun kuching..kalau pingsan ke tak larat ke..spe nak angkat?hishhhhhh!!!!! geram je aku dibwtnye. kalau die sakit kat sini kan senang..dekat nga family..aku pun dekat..sng je nak sekeh pale yg degil tak nak makan ubt tu..kalau abg dah bce post ni...pham pham lah npe syg mrah... org mrah sebab org risau..dah la tak call.. mssg pun tak..lagi lah syg rase cm nak ngamuk..eeeeee nsib la die dmam..mrah2 pun aku call jgk..bgun jgk ble die mssg pkul 5 pgi..hmnnn tolong lah jgn bwt cmtu lagi..syg syang abg k..gle babeng pnye sayang..rindu lgi lahh...separuh mati rindu.. =(

rindu rindu rindu!!!!!

Friday, January 29, 2010

hahaha bosan

seronok plak aku men mende emoticons ni.hahahahaha



yeah goyang goyang!!


to the left..ahaah to the right


terrrrrr


turrrrr


ahaaa oo yeahh..
she bang she bang!!


bosan gle harini..
the end..





         

Thursday, January 28, 2010

Wednesday, January 27, 2010

whaaa bz bz

mggu ni aku tde mende nak post..
mggu ni pnuh dgn assignment n kuiz..whaaaa sgt sgt mncabar minda..
mggu depan plak mncabar lagi gle babeng...TEST 1 beb...whaaaaa..
arghh tension!!!!!



Sunday, January 17, 2010

talkie talk all night

harini hubby sy call sy...
heee sonok sonok..
tghari smlm die 3g sy..lagi sonok sonok..
rindu sgt sgt sgt sgt kat die..ktorg borak2 smpai ttdo..heee sonok sonok..
syg miss u abg.. =(
pstu2 die send gmba..heee suke suke!!~~


putera mahkota hati saya =)

Saturday, January 16, 2010

pembunuhan kejam!!!!

hahaha hari ini memang tersangat bosan..ingat balik serdang nak lepak dgn adk adk..tp harini adk bz la..tak dapat nak gaduh2 sepak terajang sume..hmmmm hakim dgn trisya ade kelas wushu nga tekwando la plak..mmpus aku kne belasah psni..huuuuuu =(

Disebabkan terlampau bosan..aku saje ringan2kan tulang temulang yg sememangnye berat ni untuk melakukan hobi terbaru yg baru sgt2 aku discover tgh hari td..iaitu SIANG IKAN!!!! hahaha best dohh!! mcm kejam je aku mmbunuh and mengelar leher2 ikan yg mati kesejukan dlm fridge smlam..hehe aku sje je nak bodek mak.ngee!~~~ ok aku twu entry ni agk hambar..huhu tpi suke hati akulahh!!!


mangse pertame kite!!
kesalahan ikan ini adelah : merogol saudara kembarnya sendiri



mangsa : pasangan kekasih.
kesalahan ikan ini : ditangkap kerana mencium molot ditempat awam



mayat penunjuk perasaan bergelimpangan.

Tuesday, January 12, 2010

Monday, January 11, 2010

Sunday, January 10, 2010

rindu

tak smpai sehari die kat sne..
aku dah rindu die..
 ;(
mcm mne nak tggu setahun ni..

Saturday, January 9, 2010

sedih..

Harini..jam 3 lbih td die dah berangkat naik flight terbang ke sarawak..sebelum die msuk flight die sempat msg kejap nga aku..spanjang ktorg msg aku tak henti henti nangis dlm bilik..teramatlah sedih..mcm2 aku pesan kat die..time msg td aku sempat duk kat lua rumah jap..ternampak airoplane kat langit..dlm hati aku ckp.."plane ni lah yg akn bwk rara jauh dri aku lepasni.." lepas je plane tu dah hilang..die pun msg "syg abg da naik flight..hp kne off..abg da smpai..abg msg..syg jge dri bbaik tw..abg sayang syg sgt..pphal msg..blaja bbtol..jgn nnkal..smbhyang jgn tgal..k..muaaaaaahhh sayang syg..assalamualaikum.." lepas je bce msg ni aku trus nangis mcm nak gile..kali ni bbtol die dah jauh dri aku..aku dah mule rindu kat die..mcm mne ni..

Thursday, January 7, 2010

hari yang tersgtla seronok dan sedih...



 die dah berisi sket..tu yang best peluk tu :))

Harini aku dgn die keluar untuk yg last nye sebelum die berangkat ke sarawak sabtu ni..bayangkanla ape yang aku  rase bile terpakse berjauhan dengan die selame hampir setahun die kat sne nnti..harini ktorg tak rancang pun nak keluar..tp disebabkan aku terlalu rindu aku mintak jgk nak jumpe..aku teman die pergi beli baju kat area bukit bintang..sayu je rase hati ni..sedih...aku tahan je rase nak nangis depan die..sepanjang perjalanan dr mcd BB, Lot10,Pavillion, n Sungei Wang aku pegang je tgn die tak lepas langsung..die pun pegang tgn aku kemas2..sedih..tpi aku sgt happy dpt jln jln dgn die..bahagie je rasenye..walaupun aku tersgtlah penat, n kaki dah melecet tp aku tak kesah jln jauh, jnji dpt jln dgn die aku langsung tak kesah..

Dah petang mase untuk balik..aku tersgtlah susah hati...berat je rase nak ucap selamat tiggal kat die..klau bole aku tak nak lpas peluk die..nak peluk lame2..tp time tu dah mghrib die kne balik aku pun kne balik..last salam tgn die aku dah tak tahan...air mate yg aku than dri tgh hari td..terus keluar..ya allah sedihnye aku rase time tu..sepanjang aku drive balik serdang aku nangis tak henti henti...balik rumah trus msuk bilik berkurung...aku peluk bju yg die pkai time kua td..sekarang ni baju tu jela yg teman aku ...baju tu jela yg dpt aku peluk kalau aku rindu die..seminggu tak jumpe pun aku dah rase tersgt rindu..ni kan hmpir setahun tak jumpe.....

Abg...Syg tersgt sayang abg..
Syg nak hidup nga abg smpai ble2..
Abg tolong jage diri bile kat sne nnti..
Jgn nakal2..solat jgn tinggal..
Abg blaja sggh2 ea..igt target kite.Syg sentiase Doakan Abg berjaye..
Syg doakan abg slamat smpai kat sne nnti..
Kalau abg rindu syg nnti abg mssg tak pun call la syg ea..
Abg jgn lupe kat syg tau..
Syg tggu Abg balik...love u soo much abg..
syg sayang abg sgt2..
maafkan syg ea untuk smue yg syg dah buat kat abg..
syg byk skitkan hati abg.. syg buat prangai..ckp bbkn kat abg..
syg mintak maaf sgt sgt.. syang syg kat abg tak pernah berubah..
setiap hari bertambah..ampunkan syg abg....


rindu tiap saat kite kua sme2..
abg blik cpt ea..syg tggu.. =)



Razdmin