Sunday, February 28, 2010

malas la balik bangi..

malas malas malas!!!! tak tawu nape..bosan gle!! 
dah la esok test finance..lusa kuiz statistic...whaaaaa takut.
hmmmm rabu nga khamis schedule aku pdat gle dari 8.30am-5.30pm...
whaaaaa pnat tau....jumaat test macroeconomic...
aduhhh!! kalau lecturer nak bwt klas hari sabtu? 
arghhhhh takmo takmo!!! jgn kacau wktu rehat aku!!!! tulon!~~~~~~~

Saturday, February 20, 2010

bukit bintang

Harini plak aku kua nga kengkwn dari jiran tetangge aku yg dah lame gle aku kwn...lame gle tak lepak sme pdahal rumah 3 pnjuru je..aku jerit 2 due bole nyahut..rindu gle time knak knak nga dorg..mcm yg icah dah cite kat blog die..ktorg salu spent time sme2...cari berudu la..tangkap belalang la..tangkap ladybird la...tapi sume tak hidup.hahaha skarang msing msing dah besar..bz nga study msing msing..hope kwn smpai bile bile..bia ank ank kite plak yg berkawan cm kite dulu dulu ea ea ea nor and icah love yaaa!!

 
presenting!! cntik kan ktorg..hahahaha kankankan
ckp je ye!! kalau tak jge la!!hahaha


 
ni icah..n sigumuks!
woi bile ko nak kurus ha jah??


 
haha cndid..sumpah buruk muke aku..
n tu NOR ok..rawkers kita


 
ok mule mule gmba ni..
lps snap aku kedepan..
then monorail lalu..
icah jerit ( jah!!! cpt cpt posing!!monorail lalu aku nak snap!!)

 
dgn glabah n perasaan nak cepat jdi la cmni..
malu malu kucen kurap..hahaha
icah icah aku dah mcm jakun twu tak..
mcm tak penah jmpe monorail.

 
cntik je minah salleh ni kan langsing n tinggi..kankan
k k cube ko tgk yg bwh ni.

 
hahahaha gemok pendek langsung tak langsing..
ni minah sallah..hahaha buduh!!

Nor kate aku gemok padat..tak melantun..
aku kurang pham??..die terangkan yg bahawasanya gemok 
pdat ialah gemok yg bile ditepuk tangan sipenepuk tu tak melantun..
siot je minah tu!!

Thursday, February 18, 2010

snappy snap


harini aku nana n qela telah keluar dari kepompong msing msing utk melihat dunia luar sebentar..
bosan jgk cuti sem ni bile tak bwt ape ape..so aku decide utk mengajak kengkwn aku due minah ni untuk berjlan2 sekitar ou and the curve..mulenya mmg tak nak beli ape ape..sumpah minggu ni byk aku berbelanje..warghhhhh duit aku habis kering kontang!! kalau mak ayh tawu ni mmpus aku..ape nak jdi jah oiiiiii....boros..dah la boroi..boros lak tu..hahaha ok ok ni last aku bershopping...aku nak simpan uwang..untuk hari tue kelak..ngeh ngeh ngeh..(bole pecaye ke?) hikhik.. lagi pun mmg dah lame tak hangout nga kwn baik aku ni si nana ..qela n kinah..sbut psl kinah..die tak join skali coz die tgh exam..kinah!!! cayokk!! ko boleh bwt pnye..dekan dekan!!! dah habis exam kte hangout skali ea..ko kene pkai dress yg ko beli tu!.tak kire nak ko pkai tu jgk..hehehe=)


 
pneman aku kluar haritu..dorg excited lebih

ok nana mmg bunguks!!

ngeh ngeh ngeh

Hot n Roll sdap!! tpi qila pnggil Swiss Roll..
sumpah ko takkn jumpe kdai swiss roll kat the curve..hahaha


yeah nmpak tinggi..

sakai



haha buduh je..aku nmpak putih gle.


ok ok ni je yg larat aku upload..see ya

Monday, February 15, 2010

Sunday, February 14, 2010

happy birthday dr kak long yg jahat!!

 
besday boy.
MUHD KHALID BIN SYAFIK
adk aku yg second..
prangai cm lahabau..
walaupun ko ni suke perasan ko abg aku even ko adk je..
aku wish happy birthday yg ke 18.
hope ko dapat blaja kat sarawak ke..kedah ke..ea ea jauh jauh sket..terengganu ke..
aman sket rumah..tdelah jeritan hakim nga 3syia akibat kne buli nga ko.
n berjaye satu hari nnty.
good luck yaw!!haha


Friday, February 12, 2010

mid sem break

bosan bosan bosan..mid sem break kli ni bosan..dah la cuti seminggu je..dah habis cuti test plak yg muncul..berlambak lambak keje tak siap lagi..nak fax assgnment mgt lagi..nak bwt presentation ctu lg..nga finance yang aku tak pham pham..note's statistik yg tak siap siap...arghhh mcm tak cuti la..haduiii..tp org kate bersusah susah dahulu bersenang senang kemudian..btul ke haa? klau betul harap harap jd kat aku..nak senang dikemudian hari.. hmmmm.. AMIN... Doakan aku ye kwn kwn.. muuuahhh bye bye saye nak g makan karipap sardin.. =)