Tuesday, June 15, 2010

mendifferentiate

kenapekah kalau aslkan seseorg(perempuan) itu putih melepak..mmg akn dipandang cntikkkkkk je... kenape perlu mendifferentiate kan warne seseorg itu?  


saya tidak paham!!

Sunday, May 16, 2010

off to segamat

Sem ni aku tak dapat bercuti mcm org lain..huhu terlebih rajin nak amik short sem plak..tpi ape boleh buat..nak ringankan beban belajar..hahaha ayat....ape bole buat dah diri ni kurang pndai.. aku tgglkan seronok..tgglkan date..tgglkan segale bnde yang aku tggu2 yg nak dibuat time cuti ni hanyalah untuk mu whai cost accounting...
arghhhhhhhhhhh!!!!!  harap harap hidup kat sne selama sebulan ni tak byk msalah..biaselah pergi tempat org..
sdih..lepas habis je short sem.. trus start msuk sem 5.. tak dapat bercuti..kne perah otak sekering keringnye..
and die pon dah nak balik sarawak..tggu 6 bln untuk jumpe...tpi ends up..ntah la dapat ke tak jumpe die...sdih gile!!!!!!!!! bye bye.. im off to segamat..doakan aku selamat smpai..selamat tamatkan short sem dengan jayanya..and selamat balik ke serdang hebat..  =)

i will miss u mom dad brother's and sister's..
i will miss u my prince..
i will miss u my friend...
wish me luck ok.... muahhhhhh  =)



untuk parents abg razdmin saya..(Encik Rahim Bin Othman dan Puan Rosmawaty Binti Hj.Umar Ali)
Selamat Menunaikan Ibadah Umrah..Semoge Mendapat Umrah yang Mabrur..
Amin......






Saturday, May 15, 2010

weheee...kite dah tak pkai P lagi da..

wehooooo!!!! P dah habis!!!!!
BOLEH CABUT!!!
hahahaha






lepas sebulan renew baru nak update..
ngehehe

Wednesday, May 12, 2010

kisah lalat

get ready..set...gooo!!!

babe..harini kite tanned kan kulit smpai hangus ye..

yehaaaaaa kuda ku lari ggah berani!!!!
alamak!! terlepas..arwah la kwn kite..

lamenye!!! berak batu ke hape..

tadaaaa!~~~

ade ke lalat tinggi??




 Tgh bosan bosan aku pn jln jln la di blog org...last last drop by kat stu blog ni..mmg best gle la blog die..tak puas aku bace..gelak..ngeri..sume summenye ade...blog die lagi best dr cite kat tv yg tgh tgk aku skarang ni..last last tjumpe 1 babak mnarik lagi kreatif tahap gaban..klaka pon ade..huhu enjoy!!~~

nak keje tak?

haha kepade sesiape yang rase rase nak keje cuti sem ni..kalau korg ni berinnovatif kreatif lagi aktif..sile la apply keje kat ikea..but korg kne bwt cmni la dulu time intervivew..ngee!~~
selamat mencuba =)

Tuesday, April 20, 2010

cntik..




style

i want this!!!!! arghhhhhh


sony satio..whaaa nak nak


water camera..arghhh nak jgk!!

kasut lady gaga..sgt pelik tapi cntepp!! nak tapi takkn dapat..mahal la wehhh!!!


nak badan cm ni...sgt cntep..skarang dah gumuk =(


Thursday, April 15, 2010

cume sekejap je mse yg syg nak

syg dah cube jd yang terbaik..
syg dah cube pham abg..
syg dah cube mcm mcm...


syg minta maaf syg tak bole jd yang mcm abg nak... 



mcm mne nak hilangkan rse rindu... help me

Tuesday, April 13, 2010

:(

i hate u..
but i love u soo much..
damm i really miss u..
:(

Saturday, April 3, 2010

da!~~

im sick of it!!
sooo sick..
arghhhhhhhhh!!!!!

Sunday, March 14, 2010

hadiah hadiah hadiah

ini untuk saye!! from my dad. En.SYAFIK (thegreatestdadever!)
ayh!!! thanx..even ayh bg duit je k.long beli sndri..tpi k.long ttp suke
sbb k.long dpt plih hdiah sndri..hahahaha



ni untuk adk saye..NUR BATRISYIA SYAFIK.(17march)
hadiah dri k.long n k.nina..
hope u like it.

Thursday, March 11, 2010

that day is my birthday

weeehooooo!!!!! dah 20 tahun!!! tak sngke aku sebegitu cepat tue..hahaha besday aku dsmbut oleh kwn kwn terdekat di restoran terdekat ..tpi the makanan is very the superb..yg bestnye dorg banje aku mkn haritu..well besday girl kan..rilax je la..hehehe makcik aiza hadiah kan aku nga nadia cupcakes..sdap ohh..tpi dpt mkn stu je..yg len sume hilang kene curi.. =(
hehe..papepun aku suke hadiah kdue aiza..beg n pumps..qela pnye pong aku suke..baju!! cntep cntep blake hadiah aku..yg len pon aku nak ucapkan terime kasih kerana mengjoinkan diri celebrate besday aku n nadia..
u all are awesome!!! mak ayh celebrate lmbat sket..ayh hdiahkan duit..dia suh beli jam..tak kisah ape brand..hehehe shonokkkkk!!! mak plak hadiah kan pelukan nga tdung nga kek cuklat yg sgt sgt sedap!!! ayh kate nnty 21 dapat hadiah best..hehe ape agknye ye.. huhu skali ayh sakat je..hahahaha tak kisah la..dpt ke tak jnji dorg syg aku.. for my special one..i hope u love me forever..n ever n ever!!!! tu je yg syg nak, that will be greatest present for me. =) muuahhhh love u all





hahaha haaa bace bace!! 




kami tde mate ble senyum.
ferd n oya..scary gle muke ferd
hehe kami besday girl.kadok besday boy..ttbe die ckp besday 18march
tgk ic mmg betul..soo die pon join mnggedik pegang cuppy cmni..hahaha

ade lagi gmba nak upload..
tp kne ggbiru dri mmbe dlu..
hehe chow!!

Tuesday, March 9, 2010

william the bestest

harini ktorg mengdecidekan diri nak makan kat william..2 hari aku simpan perut tak makan semate mate nak makan kat william..makanan western n tak western die sgtlah sedap..and the price is very reasonable too..n bole dirunding lagi..kalau mintak discount william tak bagi..kalau missedcount die bagi..huhuhu..tiap kali pegi mkn william aku msti bwt plan nak curi apron die..ini kerana ye dalam apron die ye..berkepuk dengan duit...hahahahaha gurau je keh..aku bknlah pencurik!! ktorg order byk..tp ni je gmba yg sempat diambil.. sbb yg len dah dismabar oleh piranha2 yg kepalaran!! huhu =)






glass besar tu aku pnye..tamak bukan?huhu
tpi ade makhluk nak curi..alien yg bernama aiza.

makhluk ini bernama eyka..
ni 1st time aku kua nga makhluk gle gle sperti beliau..
muahhh


makhluk ni sgt suke makan!!! beware of her ok?
hahahaha

presenting!~~~ tadaaaa..
the piranha's
haha band kuat mkn.
ngee!~~ 
gmba aiza tde coz die tkang hamek gmba.
eyka tga melantak.hahaha

Friday, March 5, 2010

your heart


mcm yg abg pnah ckp dkt syg..hati abg syg yg punya..
now i have ur heart!!
eyeay!! :p

lame nye....

lambat nye lagi die nak balik....org rindu die..:(

Sunday, February 28, 2010

malas la balik bangi..

malas malas malas!!!! tak tawu nape..bosan gle!! 
dah la esok test finance..lusa kuiz statistic...whaaaaa takut.
hmmmm rabu nga khamis schedule aku pdat gle dari 8.30am-5.30pm...
whaaaaa pnat tau....jumaat test macroeconomic...
aduhhh!! kalau lecturer nak bwt klas hari sabtu? 
arghhhhh takmo takmo!!! jgn kacau wktu rehat aku!!!! tulon!~~~~~~~

Saturday, February 20, 2010

bukit bintang

Harini plak aku kua nga kengkwn dari jiran tetangge aku yg dah lame gle aku kwn...lame gle tak lepak sme pdahal rumah 3 pnjuru je..aku jerit 2 due bole nyahut..rindu gle time knak knak nga dorg..mcm yg icah dah cite kat blog die..ktorg salu spent time sme2...cari berudu la..tangkap belalang la..tangkap ladybird la...tapi sume tak hidup.hahaha skarang msing msing dah besar..bz nga study msing msing..hope kwn smpai bile bile..bia ank ank kite plak yg berkawan cm kite dulu dulu ea ea ea nor and icah love yaaa!!

 
presenting!! cntik kan ktorg..hahahaha kankankan
ckp je ye!! kalau tak jge la!!hahaha


 
ni icah..n sigumuks!
woi bile ko nak kurus ha jah??


 
haha cndid..sumpah buruk muke aku..
n tu NOR ok..rawkers kita


 
ok mule mule gmba ni..
lps snap aku kedepan..
then monorail lalu..
icah jerit ( jah!!! cpt cpt posing!!monorail lalu aku nak snap!!)

 
dgn glabah n perasaan nak cepat jdi la cmni..
malu malu kucen kurap..hahaha
icah icah aku dah mcm jakun twu tak..
mcm tak penah jmpe monorail.

 
cntik je minah salleh ni kan langsing n tinggi..kankan
k k cube ko tgk yg bwh ni.

 
hahahaha gemok pendek langsung tak langsing..
ni minah sallah..hahaha buduh!!

Nor kate aku gemok padat..tak melantun..
aku kurang pham??..die terangkan yg bahawasanya gemok 
pdat ialah gemok yg bile ditepuk tangan sipenepuk tu tak melantun..
siot je minah tu!!

Thursday, February 18, 2010

snappy snap


harini aku nana n qela telah keluar dari kepompong msing msing utk melihat dunia luar sebentar..
bosan jgk cuti sem ni bile tak bwt ape ape..so aku decide utk mengajak kengkwn aku due minah ni untuk berjlan2 sekitar ou and the curve..mulenya mmg tak nak beli ape ape..sumpah minggu ni byk aku berbelanje..warghhhhh duit aku habis kering kontang!! kalau mak ayh tawu ni mmpus aku..ape nak jdi jah oiiiiii....boros..dah la boroi..boros lak tu..hahaha ok ok ni last aku bershopping...aku nak simpan uwang..untuk hari tue kelak..ngeh ngeh ngeh..(bole pecaye ke?) hikhik.. lagi pun mmg dah lame tak hangout nga kwn baik aku ni si nana ..qela n kinah..sbut psl kinah..die tak join skali coz die tgh exam..kinah!!! cayokk!! ko boleh bwt pnye..dekan dekan!!! dah habis exam kte hangout skali ea..ko kene pkai dress yg ko beli tu!.tak kire nak ko pkai tu jgk..hehehe=)


 
pneman aku kluar haritu..dorg excited lebih

ok nana mmg bunguks!!

ngeh ngeh ngeh

Hot n Roll sdap!! tpi qila pnggil Swiss Roll..
sumpah ko takkn jumpe kdai swiss roll kat the curve..hahaha


yeah nmpak tinggi..

sakai



haha buduh je..aku nmpak putih gle.


ok ok ni je yg larat aku upload..see ya